Felkerültek a XII. Bakony Félmaraton eredményei

245 elszánt futó vágott neki az idei Bakony Félmaraton teljesitésének, és mindenki sikeresen le is győzte a távot ezen az esős, sárdagasztó novemberi vasárnapon.

2 Comments

 1. Sziasztok!
  Azzal kezdem, h nagyon tetszett az útvonal, nagyon-nagyon jól éreztem magam a versenyen, a frissítés is kiváló volt számomra! Az esőről, időjárásról senki nem tehet, én amúgy is szeretem, ha kicsit “cuffog” a talaj. Hangosan röhögtem magamon amikor oldalt, négykézláb csúsztam le a dagonyán! (nem bírtam megállni)
  A rajt, cél helyszíne viszont ilyen pocsék időben szörnyen rossz volt szerintem. Mindig legalább 1 órával a rajt előtt érkezem,amit most az autóban ülve töltöttem végig. Választhattam a zsúfolt sportöltöző?, vagy az eső közül. Tudom, nem ti rendeltétek az esőt! De, vmi B terv ilyen estre? Ugyan ez a célban. Melegedő? Mégiscsak november volt. A másik pedig: közel 100 női induló volt. A rajtnál 1, azaz EGY női mosdó. Plusz női kísérők.
  Remélem nem bántottam meg senkit! Idén is tervezem a versenyt, remélem a család addig túrázhat majd, ha picit csapadékmentesebb lesz az idő.
  Köszönöm!

  1. Kedves Judit! Köszönjük az észrevételt! A célban rendelkezésre álló lehetőségen sokat nem hiszem, hogy tudunk változtatni, a rajtban viszont már erősen gondolkoztunk a két utóbbi alkalommal, hogy jó lenne kinyittatni a sportcsarnokot, mivel a mostani, de különösen a tavalyi közel 400 fős indulói létszám egyrészt indokolná, másrészt alighanem az anyagi fedezet is meg volna rá. Az idei évben megvolt a megkeresés is, de végül konkrét árajánlatot nem kaptunk rá mennyiért nyílnának ki nekünk a csarnok kapui. A WC valóban szűk keresztmetszet volt a rajtban, bár egyrészt a pálya mellett is vannak még WC-k másrészt szemben is van egy cukrászda, ahova ha bemegy az ember egy bemelegítő sütire, vagy egy pohár gyümölcslére, (hogy ne érezze magát kényelmetlenül), akkor ott is el lehet menni WC-re. Mindenesetre jövőre mindenképpen utána járunk a sportcsarnoknak. A szomszédos kollégium étkezőjére egyébként kaptunk pár éve árajánlatot, akkor annak kinyitása 100.000 feletti tétel lett volna még lényegesen kevesebb indulónál azt akkor nem tudtuk bevállalni, meg még most is eléggé megviselné egy ekkora tétel a verseny költségvetését. Ha max. 30-40.000 Ft-os összegért rendelkezésre állna a csarnok 8:00-11:00 között, azt gondolom az egy gond nélkül vállalható összeg lenne annak érdekében, hogyha a mostanihoz hasonló kellemetlenebb idő van védve legyünk, és WC-ből is több álljon a hölgyek rendelkezésére.:) Várunk szeretettel a 2020-as Bakony Félmaratonra, meg persze más idei rendezvényeinkre is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.