I. Bakony Kupa gyalogos és kerékpáros túramozgalom

I. Bakony Kupa gyalogos és kerékpáros túramozgalom


Egyesületünk a Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE a bakonyikalandok.hu honlap üzemeltetője és sok bakonyi teljesítménytúra szervezője nagy örömmel hirdeti meg 2020-ban első ízben a Bakony Kupa gyalogos és kerékpáros teljesítménytúra mozgalmat.

Egyesületünk 2020-ban 10 bakonyi teljesítménytúrát tervez, ezek tervezett időpontjai és helyszínei:

2020. január 12. Balatonalmádi
2020. február 16. Vilonya
2020. március 22. Pécsely
2020. április 19. Lókút
2020. május 24. Veszprém
2020. június 21. Csesznek
2020. szeptember 27. Hegymagas
2020 október 18. Fenyőfő
2020. november 8. Csesznek
2020. december 20. Öskü

Nevezési díj: 2500Ft, 14 év alattiaknak: 2000 Ft

A saját bakonyi túráinkról részletes kiírások a http://www.bakonyikalandok.hu/ és a Teljesítménytúrázók Társasága (TTT) https://tturak.hu/ honlapján lesznek elérhetőek.

A túramozgalom igazoló füzete a tajfutas@outlook.hu címen kérhető, vagy a túráink rajtjában kérhető. A túramozgalom nevezési díja a teljesítést igazoló füzet leadásával együtt fizetendő.

További információ: Hites Viktor 30/3476356, tajfutas@outlook.hu

Bakony Kupa „arany fokozat” teljesítésének feltétele: A 2020-as naptári év során legalább 10 bakonyi gyalogos illetve kerékpáros kategóriában kerékpáros túrán való részvétel, amelyből legalább 9-nek egyesületünk által rendezett túrának kell lennie. Egy-egy túrát akkor fogadunk el, ha a résztvevő szabályosan benevezett az adott túra valamely távjára és azt sikeresen teljesítette. A teljesítők kupát kapnak, és igényelhetnek névre szóló emléklapot. Aki 2020 decemberi Bakonyi Karácsony túránkon leadja a teljesítést igazoló füzetet, vagy december 31-ig megküldi részünkre, azoknak névre szóló kupát adunk. Az arany fokozat díjazása, egy legalább 30 cm nagyságú névre szóló kupa.

Bakony Kupa „ezüst fokozat” teljesítésének feltétele: A 2020-as naptári év során legalább 8 bakonyi gyalogos illetve kerékpáros kategóriában kerékpáros túrán való részvétel, amelyből legalább 7-nek egyesületünk által rendezett túrának kell lennie. Egy-egy túrát akkor fogadunk el, ha a résztvevő szabályosan benevezett az adott túra valamely távjára és azt sikeresen teljesítette. A teljesítők kupát kapnak, és igényelhetnek névre szóló emléklapot. Aki 2020 decemberi Bakonyi Karácsony túránkon leadja a teljesítést igazoló füzetet, vagy december 31-ig megküldi részünkre, azoknak névre szóló kupát adunk. Az ezüst fokozat díjazása, egy legalább 25 cm nagyságú névre szóló kupa.

Bakonyi Kupa „bronz fokozat” teljesítésének feltétele: A 2020-as naptári év során legalább 6 bakonyi gyalogos illetve kerékpáros kategóriában kerékpáros túrán való részvétel, amelyből legalább 5-nek egyesületünk által rendezett túrának kell lennie. Egy-egy túrát akkor fogadunk el, ha a résztvevő szabályosan benevezett az adott túra valamely távjára és azt sikeresen teljesítette. A teljesítők kupát kapnak, és igényelhetnek névre szóló emléklapot. Aki 2020 decemberi Bakonyi Karácsony túránkon leadja a teljesítést igazoló füzetet, vagy december 31-ig megküldi részünkre, azoknak névre szóló kupát adunk. A bronz fokozat díjazása, egy legalább 20 cm nagyságú névre szóló kupa.

A kupák és az emléklapok átadására terveink szerint a 2021. évi Lókúti Körtevirágzás túránkon kerül sor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.